здравейте колеги с печките най-вече.Искам да ви питам на 5 скорост до колко ви отива оборотомера защото моя отива до 4000 и повече неще а пък ми се струва че трябва да иде до 5100 по-прицип
Известие
Collapse
No announcement yet.
до колко оборота стига JTD
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: до колко оборота стига JTD
Първоначално публикувано от borislav82здравейте колеги с печките най-вече.Искам да ви питам на 5 скорост до колко ви отива оборотомера защото моя отива до 4000 и повече неще а пък ми се струва че трябва да иде до 5100 по-приципAlfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtvПървоначално публикувано от borislav82здравейте колеги с печките най-вече.Искам да ви питам на 5 скорост до колко ви отива оборотомера защото моя отива до 4000 и повече неще а пък ми се струва че трябва да иде до 5100 по-прицип
Comment
-
Първоначално публикувано от borislav82Първоначално публикувано от dilian alfa gtvПървоначално публикувано от borislav82здравейте колеги с печките най-вече.Искам да ви питам на 5 скорост до колко ви отива оборотомера защото моя отива до 4000 и повече неще а пък ми се струва че трябва да иде до 5100 по-приципГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
2.4jtd 136 коня - след чипа уж около 180 коня - на 5000оборота е със 235-238 . По принцип след чипа съм я карал до 5400 оборота - ей сега бензинаджийте ще равнат - да това е истина - стига да я караш с хубаво масло ( SELENIA WR ) и няма да имаш проблеми. Е - съответно за да са сигурни че няма да има проблем, колегите трябва да намалят до минимум инерционните сили в двигателя при тези обороти - т.е. да не ги правят понадолнище а по баир.. Който е учил ДВГ 9 години ще ме разбере.
sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtvколега сам си го написал-здравейте колеги с ПЕчКИТЕsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fioreПървоначално публикувано от borislav82Първоначално публикувано от dilian alfa gtvПървоначално публикувано от borislav82здравейте колеги с печките най-вече.Искам да ви питам на 5 скорост до колко ви отива оборотомера защото моя отива до 4000 и повече неще а пък ми се струва че трябва да иде до 5100 по-приципsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pinifarina2.4jtd 136 коня - след чипа уж около 180 коня - на 5000оборота е със 235-238 . По принцип след чипа съ я карал до 5400 оборота - ей сега бензинаджийте ще равнат - да това е истина - стига да я караш с хубаво масло ( SELENIA WR ) и няма да имаш проблеми. Е - съответно за да са сигурни че няма да има проблем, колегите трябва да намалят до минимум инерционните сили в двигателя при тези обороти - т.е. да не ги правят понадолнище а по баир.. Който е учил ДВГ 9 години ще ме разбере.
Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от pinifarina2.4jtd 136 коня - след чипа уж около 180 коня - на 5000оборота е със 235-238 . По принцип след чипа съ я карал до 5400 оборота - ей сега бензинаджийте ще равнат - да това е истина - стига да я караш с хубаво масло ( SELENIA WR ) и няма да имаш проблеми. Е - съответно за да са сигурни че няма да има проблем, колегите трябва да намалят до минимум инерционните сили в двигателя при тези обороти - т.е. да не ги правят понадолнище а по баир.. Който е учил ДВГ 9 години ще ме разбере.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pinifarinaПървоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от pinifarina2.4jtd 136 коня - след чипа уж около 180 коня - на 5000оборота е със 235-238 . По принцип след чипа съ я карал до 5400 оборота - ей сега бензинаджийте ще равнат - да това е истина - стига да я караш с хубаво масло ( SELENIA WR ) и няма да имаш проблеми. Е - съответно за да са сигурни че няма да има проблем, колегите трябва да намалят до минимум инерционните сили в двигателя при тези обороти - т.е. да не ги правят понадолнище а по баир.. Който е учил ДВГ 9 години ще ме разбере.
156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от pinifarinaПървоначално публикувано от dilian alfa gtvколега сам си го написал-здравейте колеги с ПЕчКИТЕ
Comment
Comment